Bestanden en Mappen – Ordelijk en Efficiënt

mimi-thian-ZKBzlifgkgw-unsplash

Bestandsbeheer is de basis van elke informatica toepassing. Wil je snel de juiste bestanden terugvinden? Wil je eindelijk werk maken van een ordelijke structuur op je computer én in de cloud? Dan is een cursus Bestanden en Mappen een must.

  • Leer alles over de verschillende bestandstypes en extensies.
  • Ga aan de slag met bestandsbeheer in Windows – leer werken met de verkenner om zo snel bestanden te zoeken én te vinden.
  • Je leert werken in de Cloud met Google Drive en OneDrive.
  • Leer om automatische back-ups te maken, lokaal en in de Cloud.

Wil je snel de juiste bestanden terugvinden?
Wil je eindelijk werk maken van een ordelijke structuur op je computer én in de cloud?
Dan is Bestanden en Mappen – Ordelijk en Efficiënt iets voor jou!

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Je kan snel documenten, spreadsheets en presentaties delen, chatberichten sturen, online vergaderen via audio- of videogesprekken en bestanden online delen – met collega’s, klanten of freelancers.
Wil je leren werken met het digitale notitieblok OneNote van Microsoft? Wil je je notities altijd en overal snel raadplegen? Samenwerken met collega's aan verslagen en ideeën, dat zegt je wel wat? Dan is OneNote iets voor jou!
De deadline om je eindwerk in te dienen nadert. Maar heb je naast de inhoud eigenlijk ook al nagedacht over de vorm? Met de cursus SOS Thesis krijg je alle nodige productivity hacks om je thesis af te werken in Microsoft Word.
De cursus Outlook is bedoeld voor iedereen die al dan niet professioneel met Microsoft Office Outlook werkt. Je leert je e-mails organiseren, agenda beheren, en alle handigheidjes van outlook kennen om zo efficiënter te kunnen werken.