Drupal – Gevorderden

Writing code

In deze cursus leer je een Drupalwebsite uit te breiden met de interessantste functionaliteiten en leer je stap voor stap werken met views. Je kunt zo je Drupalwebsite omtoveren tot alles wat je maar wil: mediawebsite, festivalwebsite, receptenwebsite, veilingwebsite, webwinkel …

  • Gedaan met moeilijke PHP-code en SQL-statements! Laat views het werk voor je doen.
  • Verder leer je werken met een gastenboek, slideshow, kalender, muziek, video, lightbox, data en captcha’s.

Iedereen die Drupal 1 gevolgd heeft en een stapje verder wilt gaan.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Drupal is als CMS de concurrent van Wordpress, maar heeft zijn eigen voordelen en eigenheden. Drupal heeft vooral een zuiverdere code en is veel uitbreidbaarder dan zijn concurrenten.
Je hebt al een kennis van HTML en misschien zelfs CSS, en wil nu beginnen met programmeren op internet? Je denkt aan JavaScript? Goede keuze, naast HTML en CSS is JavaScript de derde kerntechnologie van het web.
SUMMER
SCHOOL
Ben je op zoek naar een cursus websites bouwen met WordPress? Hoewel dit het meest gebruiksvriendelijke CMS is, zijn er toch wat basisvaardigheden aan te leren om vlot met het opzetten van je eerste website van start te gaan.