Google Drive @ Work

benjamin-dada-EDZTb2SQ6j0-unsplash

Documenten, spreadsheets en presentaties. Je bestanden altijd binnen handbereik, ook al ben je jouw usb-stick vergeten? Dat is allemaal mogelijk dankzij de cloud, een uiterst nuttig stukje technologie. In de cursus Google Drive @ Work maak je kennis met de digitale wolk en wat deze voor jou kan betekenen. Probleemloos bestanden opslaan, delen en samenwerken is allemaal mogelijk dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van Google Drive.

  • We nemen een kijkje naar de voordelen van Google Drive en hoe je er mee aan de slag kan gaan.
  • Mappen maken, bestanden toevoegen en delen, …
  • Je krijgt nog een hele reeks tips en tricks om niet alleen op je computer maar ook op smartphone of tablet van start te gaan.

Je bent nieuwsgierig naar het potentieel van een online opslagplaats.
Je wilt eenvoudig documenten bewaren of delen – voor professionele of persoonlijke doeleinden. Denk maar aan al je vakantiefoto’s die je nooit wil kwijtspelen.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Je kan snel documenten, spreadsheets en presentaties delen, chatberichten sturen, online vergaderen via audio- of videogesprekken en bestanden online delen – met collega’s, klanten of freelancers.