Digitaal Illustreren met Illustrator – Gevorderden

andre-a-xavier-oHnwBnmCSmo-unsplash

Naast het leren van nieuwe technieken, wordt in deze cursus Illustrator voor gevorderden de nadruk gelegd op creatieve projecten. Denk aan het maken van flyers, affiches, naamkaartjes, portretten en logo’s.

 

Naast het leren van nieuwe technieken, wordt in deze module de nadruk gelegd op creatieve projecten. Denk aan het maken van flyers, affiches, naamkaartjes, portretten en logo’s.

Heb je al Illustrator 1 gevolgd en wil je je technieken opfrissen of uitdiepen?

Dan kan je in in deze cursus terecht!

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

InDesign is intussen al enkele jaren een begrip in de grafische wereld. Het is het meest gebruiksvriendelijke professionele middel om snel en efficiënt je ontwerpen te layouten.
Na verschillende modules Fotografie ga je aan de slag als fotograaf, maar hoe promoot je jouw werk? Leer zelf je logo, huisstijl of website ontwerpen met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign.
De cursus Affinity Designer voor starters biedt je een verrijkend inzicht in de moderne intuïtieve gebruikersinterface van Affinity Designer. Gebruikers van Adobe vinden hier al snel hun weg.