IT Academy – Cybersecurity

white-switch-hub-turned-on-159304

Er is een grote vraag naar IT’ers met kennis van netwerkbeveiliging. Daarom organiseert CVO De Verdieping *een uitgebreide cursus die alleen maar draait rond Cybersecurity. *

Als partner in de Palo Alto Cybersecurity Academy kunnen wij je opleiden in dit certificeerbaar traject gebaseerd op netwerkoplossingen van Palo Alto Networks, een belangrijke speler op gebied van netwerkbeveiliging.

De cursus Cybersecurity bestaat uit 4 onderdelen:

  • Cybersecurity Foundation: inleiding tot fundamenten en concepten van beveiliging
  • Cybersecurity Gateway: fundamenten van netwerken en algemene concepten in verband met het onderhoud van een veilige netwerkomgeving.
  • Cybersecurity Essentials: principes van cybersecurity, het beveiligen van een netwerk
  • Cybersecurity Infrastructure Configuration: de installatie, configuratie en beheer van firewalls

Wij zorgen voor:

  • Online cursusmateriaal
  • Virtuele firewalls, hardware firewalls (merk: Palo Alto)

Mensen die, bij voorkeur, al actief in de IT-sector met een goede netwerkkennis.
En kennis van bedrijfsprocessen.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Dit is het vervolg van Routing and Switching Essentials. Scaling Networks is de derde module in de cursus "CCNA Routing and Switching". In deze module leer je een router of switch met geavanceerde functies te configureren.
Met het CCNA volg je een programma dat uitgewerkt is om jou de basis van netwerken te leren, het gebruik van routers, switches en WAN-verbindingen. Dit programma wordt wereldwijd aangeboden als een webgestuurd curriculum.
Cisco, de grootste leverancier van netwerkmateriaal, heeft een programma uitgewerkt dat de cursisten de basis leert van netwerken, het gebruik van routers, switches en WAN-verbindingen. Op vSchool kan je de cursus op je eigen tempo volgen.