Ontwerpen met Canva

photo-of-man-using-laptop-3194523

Wil je op een eenvoudige manier mooie, creatieve en grafisch verantwoorde documenten en ontwerpen maken? Van moodboards en uitnodigingen tot beelden om op social media te gebruiken – je maakt het allemaal met Canva.

  • Je leert het programma gebruiken zodat je zelf een document kunt aanmaken en exporteren.
  • Je leert over verschillende formaten.
  • Je leert over compositie.
  • Je leert over kleur en contrast.
  • Je leert over typografie.
  • Je leert over afbeeldingen en foto’s.

Canva is een gratis online programma waarmee je verschillende soorten documenten kunt opmaken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een poster, presentatie, uitnodiging, flyer, facebook omslag, instagram bericht, …

Het programma is zeer gebruiksvriendelijk omdat je telkens start van een sjabloon en hier je eigen teksten en afbeeldingen in plaatst.

Er is bovendien een app van het programma beschikbaar voor je tablet of smartphone.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Andere cursussen die je misschien interesseren

Verbeter je foto’s, maak kleur en contrast aanpassingen, werk storende elementen weg, pas filters toe, tekst en nog veel meer. De software van Affinity is erg intuïtief en gemakkelijk te leren. 
Met Affinity Publisher maak je je eigen printwerk zoals flyers, brochures, magazines, visitekaartjes, posters, … Affinity Publisher is vergelijkbaar met Adobe Indesign maar dan veel goedkoper.
Verbeter je foto’s, maak kleur en contrast aanpassingen, werk storende elementen weg, pas filters toe, tekst en nog veel meer. De software van Affinity is erg intuïtief en gemakkelijk te leren. 
De cursus Affinity Designer voor starters biedt je een verrijkend inzicht in de moderne intuïtieve gebruikersinterface van Affinity Designer. Gebruikers van Adobe vinden hier al snel hun weg.