PHP – Experts

tim-gouw-1K9T5YiZ2WU-unsplash

In deze cursus gaan we een stap verder met OOP. We werken met een object georiënteerd framework om op een snelle manier volledige en veilige PHP applicaties te bouwen. De cursus bestaat een één deel uitleg en hands-on projecten. Het andere deel van de cursus bestaat uit het zelfstandig uitbouwen van een werkende PHP applicatie. Laravel is een PHP framework met de mogelijkheid om supersnel grote applicaties uit te bouwen, compleet met login systemen, databank communicatie en relationele tabellen. Alle vervelende taken bij het ontwikkelen van het een applicatie zijn uit handen gegeven. Je kan je onmiddellijk focussen op het ontwikkelen van jouw applicatie!

  • Een ontwikkelingsomgeving op te zetten
  • Werken met de command line, zoals elke goede ontwikkelaar moet kunnen
  • De basis syntax van het laravel framework

Iedereen die geslaagd is op PHP 1 en PHP 2
Met kennis van HTML en CSS, een beetje JavaScript en databanken

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

In deze cursus gaan we dieper in op het CSS gedeelte van een website. Je leert een design omzetten naar een correcte HTML-structuur. Deze gaan we hierna met alle CSS-eigenschappen omvormen naar een hedendaagse website lay-out.
Loop je al een tijdje rond met het idee om een eigen zaak op te starten, maar schrikken de formaliteiten je af? Samen zorgen we ervoor dat jouw idee een goede basis vormt voor een succesverhaal in het ondernemerschap.
Het gemak waarmee je in deze cursus jQuery leert programmeren tegenover gewone JavaScript is verbazend. Een lichtgewicht qua KB, uitstekende performantie en zeer uitgebreide ingebouwde voorzieningen.