PowerPoint – Professioneel Presenteren

charles-deluvio-wn7dOzUh3Rs-unsplash

Til je presentatie naar een hoger niveau met de geavanceerde functies van Powerpoint en grijp de aandacht van je publiek. Meer informatie over deze cursus zal in het tweede deel van augustus beschikbaar zijn. Houd onze website en social media kanalen in de gaten.

  • Tekst, tabellen, diagrammen, grafische elementen, film en geluid toevoegen aan je presentatie.
  • Animaties en dia-overgangen op de juiste manier gebruiken.
  • Werken met geavanceerde ontwerpen en functies van PowerPoint.

Wil jij de aandacht grijpen met een professionele presentatie?
Ken je de basis van PowerPoint al, maar wil je er nog meer uit halen?

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Loop je al een tijdje rond met het idee om een eigen zaak op te starten, maar schrikken de formaliteiten je af? Samen zorgen we ervoor dat jouw idee een goede basis vormt voor een succesverhaal in het ondernemerschap.
Microsoft Powerpoint wordt vaak op een verwarrende, slordige manier gebruikt om je verhaal over te brengen. In deze cursus Powerpoint leer je van nul hoe het programma jouw verhalen op een interessante manier kan presenteren.
De cursus Outlook is bedoeld voor iedereen die al dan niet professioneel met Microsoft Office Outlook werkt. Je leert je e-mails organiseren, agenda beheren, en alle handigheidjes van outlook kennen om zo efficiënter te kunnen werken.