PowerPoint – Van A tot Z

Schermafbeelding 2020-06-06 om 16.05.27

Een saaie presentatie ligt vaak niet aan de inhoud ervan, maar wel aan de manier waarop je deze aan het publiek overbrengt. Microsoft Powerpoint wordt vaak op een verwarrende, slordige manier gebruikt om je verhaal over te brengen. Het programma is vrij eenvoudig te gebruiken, maar daar loopt het vaak verkeerd. In deze cursus Powerpoint leer je van nul hoe het programma jouw verhalen op een interessante manier kan presenteren. Je wordt hierin begeleid door een meester in het vak, die met je haar inzichten en ervaringen deelt, die je aan het einde van deze cursus in staat stellen tot boeiende presentaties te maken van zelfs de meest droge inhoud.

  • Maak kennis met de mogelijkheden en werkomgeving van PowerPoint.
  • Leer om vanaf nul een nieuwe presentatie te maken.
  • Je gaat aan de slag met tekstopmaak, afbeeldingen, SmartArt, animaties, video en geluid.
  • Leer hoe je grafieken en tabellen kan invoegen.
  • Ga van start met sjablonen en thema’s – zet ze naar je hand.
  • Wil je PowerPoint vanbinnen en vanbuiten leren kennen?
  • Mooie en opvallende presentaties maken, dat zegt je wel wat?

 

Cursusinformatie

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Til je presentatie naar een hoger niveau met de geavanceerde functies van Powerpoint en grijp de aandacht van je publiek.
Als je het gevoel hebt dat je technische kennis van print en web een extra dimensie krijgt door een duidelijk leesbare en oogstrelende tekst, dan is deze cursus Typografie en Lay-out voor jou.
De deadline om je eindwerk in te dienen nadert. Maar heb je naast de inhoud eigenlijk ook al nagedacht over de vorm? Met de cursus SOS Thesis krijg je alle nodige productivity hacks om je thesis af te werken in Microsoft Word.
De cursus Outlook is bedoeld voor iedereen die al dan niet professioneel met Microsoft Office Outlook werkt. Je leert je e-mails organiseren, agenda beheren, en alle handigheidjes van outlook kennen om zo efficiënter te kunnen werken.