SOS Thesis

tim-gouw-1K9T5YiZ2WU-unsplash

De deadline om je eindwerk in te dienen staat al eventjes gemarkeerd in je agenda. Maar heb je naast de inhoud eigenlijk ook al nagedacht over de vorm? Met de cursus SOS Thesis krijg je alle nodige productivity hacks om je thesis af te werken in Microsoft Word. Je volgt deze cursus op je eigen tempo, met coaching op afstand door je vakleerkracht.

  • Giet je teksten in een professionele lay-out die voldoet aan de NBN normen.
  • Leer werken met stijlen, automatische nummering, inhoudsopgave, bibliografie, voet- en eindnoten.
  • Bespaar tijd (en beperk het angstzweet) terwijl je deadline nadert.

Voor iedereen die een lijvig document op een vlotte manier wilt vormgeven.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Bestandsbeheer is de basis van elke informatica toepassing. Wil je snel de juiste bestanden terugvinden? Wil je eindelijk werk maken van een ordelijke structuur op je computer én in de cloud? Dan is een cursus Bestanden en Mappen een must.
Toont je mailbox meer honderden ongelezen berichten, die allemaal even belangrijk zouden kunnen zijn? Wil je je mailbox op een efficiënte manier beheren? Wil jij alle handigheidjes van MS Outlook leren kennen?
Microsoft Powerpoint wordt vaak op een verwarrende, slordige manier gebruikt om je verhaal over te brengen. In deze cursus Powerpoint leer je van nul hoe het programma jouw verhalen op een interessante manier kan presenteren.
Als je het gevoel hebt dat je technische kennis van print en web een extra dimensie krijgt door een duidelijk leesbare en oogstrelende tekst, dan is deze cursus Typografie en Lay-out voor jou.