Start je eigen zaak – Businessplan en Branding

Startup team discussing project in office

Starten met je eigen bedrijf, daar loop je al een tijdje mee rond. En dat is tijdens dit uitzonderlijk voorjaar enkel nog versterkt. Je wil je eigen carrière in handen nemen en je hebt alle capaciteiten om in dat opzet te slagen. Het enige wat je tegen houdt, dat zijn de opstart formaliteiten. En dan alle nevenactiviteiten die ook bij zo een opstart komen kijken, daar ben je nog niet in thuis. Met een groot budget zou je alles kunnen uitbesteden, maar wat als het jou daaraan nog ontbreekt in deze fase van je opstart?

Daarom heeft vSchool specifiek voor jou een cursus laten ontwikkelen door één van onze meest ondernemende leerkrachten. Als ervaringsdeskundige heeft Stef een duidelijke kijk op wat er van een zelfstandige zaakvoerder verwacht wordt. Door zijn enorme ervaring met klanten, net zoals jou, weet hij je te vertellen wat wél en wat niet werkt. Hij onderzoekt je sterke punten en legt je haarfijn uit hoe je deze in de verf kan zetten. Als webdesigner helpt Stef je eveneens met het opzetten van je eerste eigen website.

Samen zorgen jullie ervoor dat je idee een goede basis vormt voor een succesverhaal in het ondernemerschap.

  • We starten met een uitgebreide brainstormsessie over jouw droombedrijf.
  • We schrijven je missie en visie uit.
  • Je doelen kan je steeds aftoetsen aan die basiswaarden van je onderneming.
  • We nemen de legale aspecten onder de loep: bedrijfsvorm, basis boekhouding, GDPR-wetgeving.
  • In een werksessie rond een financieel plan analyseren we de inkomsten en uitgaven die je bij de start van je bedrijf tegenkomt.
  • Je zet een eerste grote stap naar je eigen website met een herkenbare huisstijl en logo.
  • We schenken tenslotte ook aandacht aan je digitale marketing met een introductie in Google Ads, sociale media campaigns en Google Analytics.

Voor iedereen die eraan denkt zijn eigen zaak op te starten.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Andere cursussen die je misschien interesseren

Je woning isoleren volgens de regels en met oog voor detail is niet zomaar een klus, maar eentje waar je jarenlang plezier van zal hebben. In deze cursus leer je, naast de verschillende isolatie soorten en hun toepassingen.
Je wilt starten met een webshop, maar hoe begin je daar aan? Waarop moet je letten, welke software gebruik je en hoe zit dat met die btw en verzendkosten? In de lessen bouw je stap na stap aan je online shop – voor echt of om te oefenen.
Het is geen geheim, de cijfers zijn duidelijk: bedrijven en organisaties zetten in 2020 het grootste deel van hun marketingbudget in op het omvormen van hun “brand purpose” tot een duurzame storytelling.
In deze cursus gaan we een stap verder met OOP. We werken met een object georiënteerd framework (Laravel) om op een snelle manier volledige en veilige PHP applicaties te bouwen.
Toont je mailbox meer honderden ongelezen berichten, die allemaal even belangrijk zouden kunnen zijn? Wil je je mailbox op een efficiënte manier beheren? Wil jij alle handigheidjes van MS Outlook leren kennen?
In deze cursus Wordpress gaan we er alles aan doen om de performantie van je website te verhogen. Zowel op het niveau van SEO, als beveiliging en snelheid, zetten we enorme stappen.