Stijlvolle Droogbloemen

Linda_Droogbloemen

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest en weer helemaal hip in je interieur.  Ze zien er niet alleen leuk uit, ze blijven ook lang mooi en je hebt er geen groene vingers voor nodig.

  • In deze cursus leer je alles over het oogsten, bewaren, onderhouden èn verwerken van droogbloemen.
  • Met sierbloemen, graansoorten en kruiden maak je elke les een mooie creatie voor jezelf of om cadeau te geven.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Heb jij zin om originele cadeaus, leuke opbergers en handige hebbedingen te naaien? Deze gloednieuwe cursus bestaat uit 50 leuke naaiprojecten voor huis en tuin, kinderen, feestdagen, …  Het uitgebreide programma bevat ook naaipatronen voor herbruikbare materialen. Zo zorgen we samen voor het milieu. Je kan deze cursus naaien trouwens op school volgen, in ons ruime naaiatelier. Of helemaal online, op je eigen tempo!
Je wilt starten met een webshop, maar hoe begin je daar aan? Waarop moet je letten, welke software gebruik je en hoe zit dat met die btw en verzendkosten? In de lessen bouw je stap na stap aan je online shop – voor echt of om te oefenen.
Heb je altijd als willen weten hoe je je eigen kleding of accessoires van coole prints voorziet? Kan je straf ontwerpen of heb je helemaal geen ontwerp ervaring, in beide gevallen kan je met Affinity Designer aardig aan de slag.