Textielontwerp – Prints en Designs

woman-in-white-button-up-shirt-wearing-black-framed-3984889

Heb je altijd als willen weten hoe je je eigen kleding of accessoires van coole prints voorziet? Vaak zijn de programma’s om je designs om te zetten een kluwen waar je je weg niet door vindt? Dan is deze cursus er om jou op weg te zetten.

Kan je straffe ontwerpen maken, of begin je nog maar net met je eerste designs, in beide gevallen is Affinity Designer het ideale programma om mee aan de slag te gaan. Dit is een krachtige rivaal en een goedkoper alternatief voor Adobe Illustrator. Het is een professioneel designprogramma voor Mac en Windows.

In dit programma passen we onze prints makkelijk aan. In één bestand kunnen we werken met vectoren en pixels. Bovendien zijn de bestanden uitwisselbaar met andere grafische pakketten.

We ontwerpen in deze lessenreeks stofjes, prints & designs om op stoffen te drukken.

  • Je maakt van een eenvoudige vorm een leuk design.
  • Je leert zelf illustraties digitaal tekenen. Je verwerkt ze tot een eigen ontwerp.
  • Je bekijkt je ontwerpen op verschillende producten en maakt ze klaar voor print.
  • Tenslotte bestel je online je gepersonaliseerde product of stof.

Ben jij een creatieveling die eigen kleding of accessoires maakt? Wil je je creaties graag zien op stofjes met je eigen, unieke patronen?

Dan ben je welkom in de cursus ‘Textielontwerp – Prints en Designs’. Je leert met een klein budget professionele prints ontwerpen in Affinity Designer.

Voor deze cursus heb je enkel een goede basiskennis op het vlak van computerwerk nodig.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Heb jij zin om originele cadeaus, leuke opbergers en handige hebbedingen te naaien? Deze gloednieuwe cursus bestaat uit 50 leuke naaiprojecten voor huis en tuin, kinderen, feestdagen, …  Het uitgebreide programma bevat ook naaipatronen voor herbruikbare materialen. Zo zorgen we samen voor het milieu. Je kan deze cursus naaien trouwens op school volgen, in ons ruime naaiatelier. Of helemaal online, op je eigen tempo!
Verbeter je foto’s, maak kleur en contrast aanpassingen, werk storende elementen weg, pas filters toe, tekst en nog veel meer. De software van Affinity is erg intuïtief en gemakkelijk te leren. 
Je woning isoleren volgens de regels en met oog voor detail is niet zomaar een klus, maar eentje waar je jarenlang plezier van zal hebben. In deze cursus leer je, naast de verschillende isolatie soorten en hun toepassingen.
Verbeter je foto’s, maak kleur en contrast aanpassingen, werk storende elementen weg, pas filters toe, tekst en nog veel meer. De software van Affinity is erg intuïtief en gemakkelijk te leren. 
De cursus Affinity Designer voor starters biedt je een verrijkend inzicht in de moderne intuïtieve gebruikersinterface van Affinity Designer. Gebruikers van Adobe vinden hier al snel hun weg.