User Interfaces Bouwen met React

woman-sitting-while-operating-macbook-pro-1181676

Leer interactieve applicaties zoals Facebook bouwen met React, een modern Javascript Framework en een springplank naar geavanceerdere technieken zoals Native iOS en Android apps.

Kennis van React is een veelgevraagde skill in webbureau’s, dus deze cursus staat ook goed op je cv!

  • Leer alle kneepjes van React.
  • Leer nieuwe javascript technieken.
  • Ontdek hoe je de features van React kan gebruiken.
  • Maak interactieve componenten voor je website.
  • Werk complete, op maat gemaakte webapps uit.

Aan het einde van de cursus kan je:

  • een nieuwe React applicatie opzetten,
  • een idee voor een applicatie concreet uitdenken,
  • de applicatie opsplitsen in componenten die apart kunnen functioneren,
  • alle componenten laten samenwerken om een geheel te creëren

Je hebt kennis van HTML en CSS en een basiskennis van Javascript.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Met een goed versiebeheersysteem hou je bij waar je aan hebt gewerkt en waar je collega mee bezig is. Met Git voorkom je dat code verloren gaat, je behoudt overzicht en kunt veilig experimenteren met ideeën.
PHP is een scripting taal waarmee je volledig naar eigen smaak een dynamische website kan programmeren. De instap is iets hoger dan met kant en klare website pakketten, maar je website exact maken zoals jij het wil.
Bouw met vertrouwen je eigen webapplicaties, dankzij het JavaScript front-end framework Vue.js. Met Vue schrijf je eenvoudige en doeltreffende code die consistent wordt opgebouwd en daardoor ook minder foutgevoelig is.
In deze cursus gaan we dieper in op het CSS gedeelte van een website. Je leert een design omzetten naar een correcte HTML-structuur. Deze gaan we hierna met alle CSS-eigenschappen omvormen naar een hedendaagse website lay-out.
Je hebt al een kennis van HTML en misschien zelfs CSS, en wil nu beginnen met programmeren op internet? Je denkt aan JavaScript? Goede keuze, naast HTML en CSS is JavaScript de derde kerntechnologie van het web.
Het gemak waarmee je in deze cursus jQuery leert programmeren tegenover gewone JavaScript is verbazend. Een lichtgewicht qua KB, uitstekende performantie en zeer uitgebreide ingebouwde voorzieningen.