Versiebeheer met Git

pankaj-patel-ZV_64LdGoao-unsplash

Developers werken vaak samen aan diverse bestanden in verschillende mappen. Met een goed versiebeheersysteem hou je bij waar je aan hebt gewerkt en waar je collega mee bezig is. Met Git voorkom je dat code verloren gaat, je behoudt overzicht en kunt veilig experimenteren met ideeën.

De klemtoon ligt vooral op de toepassing van Git in web development.

  • Lokaal werken met Git
  • Basis handelingen (commits)
  • Takken maken en samenvoegen
  • Online werken
  • Push / pull
  • In team samenwerken aan code

Git is een versiebeheersysteem gemaakt om code te beheren, maar kan ook worden gebruikt voor alle bestanden die uit platte tekst bestaan.

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Leer interactieve applicaties zoals Facebook bouwen met React, een modern Javascript Framework en een springplank naar geavanceerdere technieken zoals Native iOS en Android apps.
Bouw met vertrouwen je eigen webapplicaties, dankzij het JavaScript front-end framework Vue.js. Met Vue schrijf je eenvoudige en doeltreffende code die consistent wordt opgebouwd en daardoor ook minder foutgevoelig is.
Je hebt al een kennis van HTML en misschien zelfs CSS, en wil nu beginnen met programmeren op internet? Je denkt aan JavaScript? Goede keuze, naast HTML en CSS is JavaScript de derde kerntechnologie van het web.
Het gemak waarmee je in deze cursus jQuery leert programmeren tegenover gewone JavaScript is verbazend. Een lichtgewicht qua KB, uitstekende performantie en zeer uitgebreide ingebouwde voorzieningen.