Word – Professionele Documenten en Dossiers

smiling-woman-using-laptop-in-kitchen-4049876

De cursus is bedoeld voor iedereen die professionele documenten wenst op te stellen met MS Word. All functies van Word leer je optimaliseren door gebruik te maken van stijlen, inhoudsopgave en bibliografie.

Je leert Word op een nieuwe manier kennen. Ontdek verborgen functies die je efficiënter en productiever laten werken. Je leert lange documenten juist in te delen en een mooie opmaak te geven. Ook leer je dossiers voorzien van de juiste voetteksten mét paginanummering en een watermerk. Een overzichtelijke inhoudsopgave zorgt ervoor dat je document makkelijk raadpleegbaar is. Bovendien ga je ook aan de slag met een bibliografie, afbeeldingen, tekstvakken, vormen, sjablonen, stijlen, koppeling met Excel, …

Wil jij je bedrijfsdocumenten een professionele uitstraling geven?
Wil je leren goochelen met opmaak en je sjablonen?

Cursusinformatie

Deze cursus start in september. 

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Vakgebieden

Andere cursussen die je misschien interesseren

Wil je leren werken met het digitale notitieblok OneNote van Microsoft? Wil je je notities altijd en overal snel raadplegen? Samenwerken met collega's aan verslagen en ideeën, dat zegt je wel wat? Dan is OneNote iets voor jou!
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met Excel in één oogopslag alle belangrijke informatie wil zichtbaar maken. Tabellen visueel verduidelijken met voorwaardelijke opmaak en sparklijnen.
Werk je vaak met Excel-lijsten om rapporten, berekeningen of grafieken te maken? Draaitabellen kunnen een grote hulp zijn en besparen je tijd. Met Excel-draaitabellen kan je alle gegevens samenvatten, analyseren, verkennen en presenteren.
De cursus Outlook is bedoeld voor iedereen die al dan niet professioneel met Microsoft Office Outlook werkt. Je leert je e-mails organiseren, agenda beheren, en alle handigheidjes van outlook kennen om zo efficiënter te kunnen werken.