WordPress – Gevorderden

stephen-phillips-hostreviews-co-uk-sSPzmL7fpWc-unsplash

Heb je een basiskennis van WordPress, die je graag naar een hoger niveau wilt tillen? In deze cursus WordPress gaan we er alles aan doen om de performantie van je website te verhogen. Zowel op het niveau van SEO, als beveiliging en snelheid, zetten we enorme stappen.

  • SEO, Goed scoren bij Google
  • Beveiliging van je site onder de loep nemen
  • Nieuwsbrieven maken met MailChimp en integreren met WordPress
  • Aanpassingen voor het admin gedeelte en je eigen kennisnetwerk opbouwen
  • Voor de thema’s zien we hoe je een child thema kan creëren en hoe je vertaling kan toepassen, zowel voor het thema, als plugins en tekstuele inhoud.
  • Snelheidsoptimalisatie, want mensen wachten niet graag én Google geeft voorrang aan snelle sites.
  • Een ander stukje gaat over je eigen sociaal netwerk maken, je eigen Facebook binnen je site Google Analytics – wie zijn je bezoekers, vanwaar komen ze, welke berichten en pagina’s zijn populair en welke niet

Iedereen die slaagde voor WordPress – Beginners.

Cursusinformatie

Powered by CVO De Verdieping 
Door te klikken op inschrijven, word je omgeleid naar de website van CVO De Verdieping om de inschrijving te finaliseren.

Deze cursus bevat

Begeleid door

Andere cursussen die je misschien interesseren

PHP is een scripting taal waarmee je volledig naar eigen smaak een dynamische website kan programmeren. De instap is iets hoger dan met kant en klare website pakketten, maar je website exact maken zoals jij het wil.
Drupal is als CMS de concurrent van Wordpress, maar heeft zijn eigen voordelen en eigenheden. Drupal heeft vooral een zuiverdere code en is veel uitbreidbaarder dan zijn concurrenten.
Loop je al een tijdje rond met het idee om een eigen zaak op te starten, maar schrikken de formaliteiten je af? Samen zorgen we ervoor dat jouw idee een goede basis vormt voor een succesverhaal in het ondernemerschap.
Sketch is een nieuw programma om websites of applicaties te ontwerpen. Het werkt eenvoudig en intuïtief. In tegenstelling tot Photoshop is de workflow in Sketch geoptimaliseerd voor het ontwikkelen van webtoepassingen.
Je hebt al een kennis van HTML en misschien zelfs CSS, en wil nu beginnen met programmeren op internet? Je denkt aan JavaScript? Goede keuze, naast HTML en CSS is JavaScript de derde kerntechnologie van het web.