Onze registratie procedure

Slaag je voor een cursus of opleiding op vSchool, dan ontvang je een certificaat van de Vlaamse overheid. Dat is de reden waarom er aan ons volledige aanbod een kwaliteitsgarantie gekoppeld is. Dat staat natuurlijk goed op je CV.

Je moet echter wel even een kleine administratieve inspanning leveren voor je met de cursus of opleiding van start kan gaan. Maar geen nood, we hebben dit voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Inschrijven

Je hebt je cursus of opleiding gevonden op vSchool.be of op de website van CVO De Verdieping, de school waar dit online leerplatform aan gekoppeld is. Je zal merken dat je inschrijving verwerkt wordt door CVO De Verdieping. Dat kan verwarrend zijn, maar dus geen reden tot paniek.

Registratie

Vanaf onze website zal je doorverwezen worden naar het registratie systeem van CVO De Verdieping. Hier vragen ze je gegevens voor het aanmaken van je dossier. We vragen ook een handtekening, je kan deze veilig digitaal aanbrengen.  Vervolgens zal je naar een betaalmodule verwezen worden. Dit is de laatste stap die jij moet volbrengen. Hierna gaat onze administratie je binnen drie werkdagen op de hoogte stellen dat je kan aanvangen met de cursus of opleiding.

Starten met je cursus

Je ontvangt een persoonlijk bericht van je leerkracht, met daarin alle gegevens hoe je van start kan gaan met de cursus. Het platform dat we hiervoor gebruiken heet Moodle, een intuïtieve virtuele leeromgeving waarin je je snel thuis zal voelen.

Online leren

Online leren doe je aan de hand van instructievideo’s die je doorheen de leerstof leiden. Heb je vragen, dan stel je die rechtstreeks aan de leerkracht. Je maakt oefeningen, die je indient op het Moodle platform, en daarop zal je leerkracht persoonlijke feedback geven. Ook daaromtrent kan je met je leerkracht in interactie treden.

Behaal je certificaat of diploma

Verloopt je cursus vlot en behaal je positieve resultaten, dan zal je na het afronden van de cursus een door de Vlaamse Overheid goedgekeurd certificaat ontvangen. Volgde je een opleiding, dan resulteert dat mogelijk in een diploma.