Antonio Mini

Is leraar in het interessegebied ICT Technieken. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursussen Bedrijfsnetwerken (CCNA), Beveiliging, Linux.

Nadat hij afstudeerde met een Master Toegepaste Economische Wetenschappen, behaalde hij zijn professionele ervaring in internationale werkomgevingen. Werkte als ICT technieker voor de Europese Commissie, Colgate en Shell.
Zijn interesse in de evoluerende technische mogelijkheden, ontwikkelde zich tot een fascinatie voor het leren zelf.
Heeft nu meer dan 20 jaar op de teller als leerkracht in het volwassenenonderwijs. Waarin het expertise over de leerstof gepaard gaat met een gedrevenheid om mensen te begeleiden.

Mens Sana in Corpore Sano, een verfrissende wandeling in de natuur, verkwikt de geest. Maar wat verruimende literatuur doet ook wonderen. De bibliotheek bevat voornamelijk Science-Fiction, maatschappelijke – politieke geschiedenis en wetenschapsgeschiedenis.

Ik geef deze cursussen

Dit is het vervolg van Routing and Switching Essentials. Scaling Networks is de derde module in de cursus "CCNA Routing and Switching". In deze module leer je een router of switch met geavanceerde functies te configureren.
Met het CCNA volg je een programma dat uitgewerkt is om jou de basis van netwerken te leren, het gebruik van routers, switches en WAN-verbindingen. Dit programma wordt wereldwijd aangeboden als een webgestuurd curriculum.
Cisco, de grootste leverancier van netwerkmateriaal, heeft een programma uitgewerkt dat de cursisten de basis leert van netwerken, het gebruik van routers, switches en WAN-verbindingen. Op vSchool kan je de cursus op je eigen tempo volgen.
Er is een grote vraag naar IT’ers met kennis van netwerkbeveiliging. Voor iedereen die, bij voorkeur, al actief in de IT-sector met een goede netwerkkennis, maakte vSchool deze uitgebreide cursus die alleen maar draait rond Cybersecurity.