Danny Drijvers

Is leerkracht in het interessegebied Webdesigner. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursussen JavaScript, jQuery en Vue.js. Een elegante code is de voedingsbodem voor essentiële creativiteit.

Behaalde een graduaat in toegepaste informatica, en specialiseerde zich tot Master in Science Technology Enhanced Learning, Innovation and Change aan de Sheffield Hallam University.
In de kinderjaren van het internet begon hij zijn carrière als programmeur, die hij sinds 1999 combineert met zijn loopbaan als leraar. Kan een waaier aan programmeer ervaringen voorleggen die een periode van 30 jaar omvatten, net als een grondige deskundigheid over het leren zelf.

Haast pal tegenover zijn identiteit als programmeur, staat de kunstenaar, zoekend naar een grafische vormgeving aan de stroom van het leven. Danny Drijvers produceert al meer dan tien jaar internationaal tentoongesteld werk, waarin hij multidisciplinair te werk gaat.
Komt helemaal tot zichzelf tijdens een avondje Salsa Dansen.

Ik geef deze cursussen

Bouw met vertrouwen je eigen webapplicaties, dankzij het JavaScript front-end framework Vue.js. Met Vue schrijf je eenvoudige en doeltreffende code die consistent wordt opgebouwd en daardoor ook minder foutgevoelig is.
Je hebt al een kennis van HTML en misschien zelfs CSS, en wil nu beginnen met programmeren op internet? Je denkt aan JavaScript? Goede keuze, naast HTML en CSS is JavaScript de derde kerntechnologie van het web.
Het gemak waarmee je in deze cursus jQuery leert programmeren tegenover gewone JavaScript is verbazend. Een lichtgewicht qua KB, uitstekende performantie en zeer uitgebreide ingebouwde voorzieningen.