Ellen Van Gerven

Is leraar in het interessegebied Administratie en ICT. Voor vSchool ontwikkelde zij de cursussen PowerPoint (Professioneel, A tot Z), met het doel alle onoverzichtelijke en saaie Powerpoints uit de wereld te helpen.

Behaalde een Bachelor bedrijfsbeheer Marketing, waarmee ze in de meubelsector als marketing assistent en directiesecretaresse aan de slag ging. Klom al snel op tot marketing director en kwaliteitscoördinator binnen dezelfde firma, waar ze elke zondag het directe contact met het cliënteel opzocht als verkoper.
Zocht na 12 jaar naar een nieuwe uitdaging en vond deze als verzekeringsmakelaar.
Sinds enkele jaren zocht ze naar een manier om haar kennis door te geven, en ze vond hiervoor de ideale partner in CVO De Verdieping. Ze geeft hier sinds 2016 les. Een functie die ze eerst combineerde met het makelaar zijn, maar sinds 2018 voltijds invult.
Doorheen haar loopbaan ontwikkelde ze een sterke affiniteit met het maken en geven van strakke presentaties. Een liefde die in al haar lessen herkenbaar is. En dat is ook de reden waarom zij de cursus Powerpoint als geen ander kan aanleren.
Iemand die houdt van een goede structuur, die houdt vaak ook van bakken. Ze volgde hiervoor diverse modules in de opleiding brood – en banketbakker. Haar feestjes zijn hierdoor alom geroemd.

Ze komt echter helemaal tot zichzelf in de tuin, waar een goede structuur de seizoenen van een diverse schoonheid voorziet.

Ik geef deze cursussen

Til je presentatie naar een hoger niveau met de geavanceerde functies van Powerpoint en grijp de aandacht van je publiek.
Microsoft Powerpoint wordt vaak op een verwarrende, slordige manier gebruikt om je verhaal over te brengen. In deze cursus Powerpoint leer je van nul hoe het programma jouw verhalen op een interessante manier kan presenteren.