Ercan Soylu

Is leerkracht in het interessegebied ICT en Design. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursus SOS Thesis.

Studeerde aan de Erasmushogeschool te Brussel af met een Bachelor Lerarenopleiding. Begon zijn loopbaan als leerkracht het secundair onderwijs, waar hij inmiddels 12 jaar ervaring in de boeken heeft.
Begon in 2019 een nieuw hoofdstuk als leerkracht in het volwassenenonderwijs voor CVO De Verdieping. Zelf een voortrekker van het levenslang leren principe, kent hij de school ook als cursist. Maar ook als leraar blijft hij zichzelf uitdagen in de zoektocht naar expertise in zijn vakgebied.

Hoewel de hobby’s van zijn twee kinderen weinig ruimte voor vrije tijd laten. Maakt hij toch steeds wat tijd vrij om nieuwe informatie op te doen in zijn interessegebieden, de inspiratie die daaruit voortvloeit bezorgt hem heel wat energie. Maar ontspannen doet hij ook, je vindt hem wandeld en joggend in de mooie natuur achter het Thorpark van Genk.

Ik geef deze cursussen

Je kan snel documenten, spreadsheets en presentaties delen, chatberichten sturen, online vergaderen via audio- of videogesprekken en bestanden online delen – met collega’s, klanten of freelancers.
De deadline om je eindwerk in te dienen nadert. Maar heb je naast de inhoud eigenlijk ook al nagedacht over de vorm? Met de cursus SOS Thesis krijg je alle nodige productivity hacks om je thesis af te werken in Microsoft Word.