Inge Put

Is leraar in het interessegebied ICT en administratie. Voor vSchool ontwikkelde zij de cursussen Excel – cijfers en grafieken, Excel – draaitabellen, Excel dashboards, Financiële analyse met Excel, Power BI, Word professionele documenten, Office starters, Office in the mix, Office Assist opleidingen Word en Excel.

Behaalde een Professionele bachelor informatica en Professionele bachelor accountancy. Besloot al op 20-jarige leeftijd les te geven in het volwassenenonderwijs. Waar ze nu met 36 jaar ervaring een sterk cursisten inzicht heeft opgebouwd.
De laatste jaren heeft ze haar vakgebied toegespitst op het office pakket, gespecialiseerd in Excel.

Laat zich elke dag nog verrassen door de creativiteit van haar twee opgroeiende tieners, voor wie ze door het vuur gaat.

Ik geef deze cursussen

De cursus is bedoeld voor iedereen die professionele documenten wenst op te stellen met MS Word. All functies van Word leer je optimaliseren door gebruik te maken van stijlen, inhoudsopgave en bibliografie.
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die met Excel in één oogopslag alle belangrijke informatie wil zichtbaar maken. Tabellen visueel verduidelijken met voorwaardelijke opmaak en sparklijnen.
Werk je vaak met Excel-lijsten om rapporten, berekeningen of grafieken te maken? Draaitabellen kunnen een grote hulp zijn en besparen je tijd. Met Excel-draaitabellen kan je alle gegevens samenvatten, analyseren, verkennen en presenteren.
Microsoft Excel is het spreadsheet-programma van Microsoft. Voor zowel MS Windows als MacOSX is Microsoft Excel de marktleider bij de rekenbladsoftware. Het pakket wordt veel gebruikt voor financiële berekeningen, maar ook in de techniek.
Microsoft Excel is een spreadsheet-programma van Microsoft en onderdeel van het kantoorsoftwarepakket Microsoft Office. Meer informatie over deze cursus zal in het tweede deel van augustus beschikbaar zijn.