Martijn Winters

Is leerkracht in het interessegebied Design. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursus Typografie en Lay-out, vanuit het inzicht dat sterk design de correlatie is tussen eenvoud en contrast.

Behaalde een Bachelor in Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool in Gent. Maakte indruk met zijn eindwerk rond typografie.
Maakt sinds 2016 deel uit van het lerarenteam van CVO De Verdieping, waar hij in de dagopleidingen de specialisatie Adobe Indesign geeft.
Innoveert nog elke dag als grafisch ontwerper, met een focus op het ontwikkelen van lettertypen.

Elk esthetisch inzicht begint met een liefde voor de wereld en de natuur. Martijn reist om te verkennen, maar trekt zich evenzeer lokaal terug in de natuur. Steeds met een camera in de hand.

Ik geef deze cursussen

Wil je op een eenvoudige manier mooie, creatieve en grafisch verantwoorde documenten en ontwerpen maken? Van moodboards en uitnodigingen tot beelden om op social media te gebruiken – allemaal met Canva.
Sketch is een nieuw programma om websites of applicaties te ontwerpen. Het werkt eenvoudig en intuïtief. In tegenstelling tot Photoshop is de workflow in Sketch geoptimaliseerd voor het ontwikkelen van webtoepassingen.
Als je het gevoel hebt dat je technische kennis van print en web een extra dimensie krijgt door een duidelijk leesbare en oogstrelende tekst, dan is deze cursus Typografie en Lay-out voor jou.