Niels Geuens

Is leerkracht in het interessegebied Design. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursus Motion Design.

Is zelf een succesvol product van CVO De Verdieping. Hij volgde in 2010 de opleiding Grafische Vormgeving en werkte de volgende 10 jaar als designer bij verschillende kleine en grote agentschappen.

Is als grafisch vormgever de verpersoonlijking van het open source principe, alles wat hem beter maakt, deelt hij met anderen, die door hun feedback er opnieuw voor zorgden dat hij steeds blijft ontwikkelen. Zijn menselijke openheid maakt hem een veelgevraagde creatieve sparringpartner, wat in heel wat projecten de onderscheidende factor is gebleken. Door zijn goede band met de school, werd hem in 2019 gevraagd om deel uit te maken van het leerkrachten team. Met zijn frisse, praktijkgerichte kijk op grafisch design is hij niet alleen in de lessen een grote meerwaarde. Maar deze website is het resultaat van zijn inzicht in UX- en UI-design.

Tracht zijn creatieve hersenhelft te stimuleren met meer dan enkel leerstof, muziek is nagenoeg de evenknie van design. Afhankelijk van het moment van de dag, vind je hem in zijn vrije tijd op een koersfiets of op een terras. “It’s nice to be important, but it’s more important to be nice.”

Ik geef deze cursussen

Je speelt graag met grafische vormgeving en video? Breng je ontwerpen tot leven door ze te animeren. Je gaat aan de slag met Logo's, infografieken, vloeiende animaties van tekst en illustraties ...