Simon Baerts

Is leraar in de entiteit fotografie. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursus Storytelling, waarin hij zijn grote passie voor vertelstructuren kon omvormen tot concrete lessen voor een breed publiek. 

Studeerde af als Meester in de Audiovisuele Kunsten aan het RITCS Brussel. Was meer dan tien jaar actief als zelfstandig copywriter, fotograaf en later content creator. Was als consultant onderdeel van verschillende e-commerce en social media campagnes.
Las het boek ‘Stoner’ van John Williams en besloot zelf leraar te worden. Een beslissing waarvan hij enkel spijt heeft dat hij ze niet vroeger nam.

Gedreven loper, springer, alles wat een stormend hoofd tot rust brengt. Gelooft niet zo in de zin van Zen. Is voor de Social Media wereld echter “de echtgenoot van”. Staat graag in de schaduw van zijn geliefde vrouw en haar honden. 

Ik geef deze cursussen

Het is geen geheim, de cijfers zijn duidelijk: bedrijven en organisaties zetten in 2020 het grootste deel van hun marketingbudget in op het omvormen van hun “brand purpose” tot een duurzame storytelling.