Stef Hermans

Is leraar in het interessegebied Design. Voor vSchool ontwikkelde hij de cursus Start-up – Businessplan en Branding.

Studeerde eerst af aan de Katholieke Hogeschool Limburg met een Bachelor in de lerarenopleiding Wiskunde/Fysica/Informatica. En behaalde vervolgens in 2010 de Master Communicatie- en multimediadesign.
Combineert sindsdien zijn opdracht als leerkracht in het volwassenenonderwijs met webdesign opdrachten in de privésector. Deed dit eerst vijf jaar voor een reclamebureau, maar begon in 2015 zijn zelfstandige activiteit.
De combinatie tussen het lesgeven en het runnen van een eigen zaak, blijkt al enkele jaren een win-winverhaal. Als leerkracht heeft hij het vermogen zelfkritisch en innovatief te zijn, wat dan weer aan de grondslag ligt van enkele succesverhalen, die hij voor zijn klanten heeft weten te realiseren.
Zijn contacten in de praktijk geven zijn lessen een breder perspectief en maken concrete oplossingen voor de cursisten mogelijk.

Zijn competitieve zelf tracht hij te kanaliseren in een “spelletje” pool … neen, dit is intens sporten op topniveau.
Innoveren als zelfstandig en als leerkracht kan je maar als je je van nature graag verdiept in vakliteratuur.

Ik geef deze cursussen

Je wilt starten met een webshop, maar hoe begin je daar aan? Waarop moet je letten, welke software gebruik je en hoe zit dat met die btw en verzendkosten? In de lessen bouw je stap na stap aan je online shop – voor echt of om te oefenen.
Loop je al een tijdje rond met het idee om een eigen zaak op te starten, maar schrikken de formaliteiten je af? Samen zorgen we ervoor dat jouw idee een goede basis vormt voor een succesverhaal in het ondernemerschap.