Volg een opleiding bij vSchool

wij staan je bij tijdens je traject

Opleidingscertificaten die je carrière in een stroomversnelling brengen

Kies een beroepsgerichte opleiding uit ons ruime aanbod en volg de vakken van aanvullende algemene vorming in een formule die het best bij jouw wensen of situatie aansluit. De volgorde en het tempo liggen niet vast – je studiecoach stippelt samen met jou je ideale (snel)traject uit.

Beroepsgerichte opleidingen worden modulair ingericht. Dit betekent dat de leerstof in verschillende onderdelen of modules opgedeeld wordt. Slaag je voor een module, dan krijg je hiervoor een deelcertificaat. Doorloop je alle modules van een opleiding met succes, dan behaal je het certificaat van de beroepsgerichte opleiding. Afhankelijk van je situatie en wensen, kan je kiezen voor een intensief of ietwat rustiger leertraject.

Tijdens je opleiding kan je steeds bij je studiecoach terecht. We geven je leertips, helpen je plannen, staan met een luisterend oor voor je klaar of springen bij als je dat extra duwtje in de rug nodig hebt. In nauw contact met je leerkrachten volgen we je aanwezigheid en leervorderingen op. Samen houden we je motivatie op peil en gaan we voluit voor je diploma.

Momenteel bieden wij de volgende opleidingen aan:
  • Print Designer
  • Webmaster en Social Media Manager
  • Webontwikkelaar
  • Office Assistant
De studiecoach van vSchool is je eerste aanspreekpunt. Bel of mail en maak een afspraak om langs te komen. Heb je vragen over ons opleidingsaanbod of over een specifieke opleiding. We helpen je graag op weg.

Ik merk dat er jongeren zijn die zich bij ons inschrijven omdat ze zich niet thuis voelen in het klassieke schoolsysteem, met vaste lesuren en klassikaal leren

Bert Koenen (uit: Verhalen, CVO De verdieping)

De snelste weg naar een diploma

Om je diploma van het secundair onderwijs te behalen, volg je een beroepsgerichte opleiding in combinatie met de vakken van aanvullende algemene vorming.

Beroepsgerichte opleiding bij CVO De Verdieping/vSchool   Aanvullende algemene vorming bij PCVO Limburg

Behaalde je het certificaat van beide onderdelen? Dan ontvang je je diploma secundair onderwijs. Zonder examencommissie of andere rompslomp.

*Een diploma secundair onderwijs dat je via het volwassenenonderwijs behaalt, is gelijkwaardig aan een diploma dat je via leerplichtonderwijs kan behalen.

Printdesigner_Dries-52

Hoe helpen we je op weg te zetten naar die nieuwe carrière?

Allemaal goed en wel, maar hoe start je aan zo’n diplomagericht traject? Wel, dan is de studiecoach jouw eerste aanspreekpunt. Maak een afspraak met Bert via e-mail (bkoenen@cvodeverdieping.be) of bel tijdens de kantooruren naar 011/53 87 33.

Tijdens onze eerste kennismaking praten we over je interesses en motivatie, je achtergrond en je verwachtingen. Zo kunnen we samen je ideale traject uitstippelen. We gaan bijvoorbeeld na of je één of meerdere opleidingsonderdelen mag overslaan, bekijken hoe lang het ongeveer gaat duren en berekenen hoeveel je opleiding kost. Misschien kom je wel in aanmerking voor kortingen, voordelen of premies? Dan help ik je met veel plezier om de juiste aanvragen in te dienen. Je hoeft het allemaal echt niet alleen uit te zoeken. We brengen je inschrijving samen in orde, als jij nu even die eerste stap zet.